کتزیاس گوید، که روزى پانزده هزار نفر از کارخانه شاهى غذا میخوردند و گوشت گاو و گوسفند و بز و شتر و اسب و غاز و شترمرغ و انواع طیور و شکار به مصرف میرسید[1]. هراکلاید رویداد نگار سده چهارم پیش از میلاد گوید: هر روز برای آشپزخانه پادشاه روی هم رفته هزار اسب، شتر، گاو، خر، شکار و برخی جانوران اهلی کوچک و نیز پرندگان بسیاری همچو شتر مرغ عربی که جانور بزرگی است، و غاز و خروس سر میبرند»[2]. استرابو گوید ایرانیان پس از زفاف اندکی مغز استخوان شتر میخوردند[3]. همچنین خوراک روزانه جوانان پس از تمرینات ورزشی نان و کلوچه جو و هل و اندکی نمک و گوشت آب پز یا کباب شده»[4] است.
گوشتخواری بر اساس گلنبشتههای تخت جمشید
ص ,شتر ,هم ,غاز ,ترجمه ,شکار ,غاز و ,و غاز ,پس از ,اندکی نمک ,نمک و
درباره این سایت